May

Değerli öğrencilerimiz ödüllü zeka soruları yayınlanmaya başlayacaktır. Haberler kısmından takip edebilirsiniz.

May

Nis

Okulumuz Hizmet Standartlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu Öğrenci Bilgilendirme Rehberine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Nis

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında ilk defa uygulanacak olan Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri kapsamında "Her Zaman Her Yerde Herkes İçin Eğitim" konulu öğretmenler arası fotoğraf yarışma şartnamesine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Nis

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından; "Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık" kampanyası, "Türkiye'nin Gıda Kayıpları ve İsrafının Önlenmesi, Azaltılması ve Yönetimine İlişkin Ulusal Strateji Belgesi ve Eylem Planı"na uygun olarak yürütülmektedir.

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık içeriğe ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Gıdanı Koru İletişim Araç Kiti içeriğine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Mrt

Dünyayı Kurtaran Kahramanlar projemizin bu ay ki toplantısında "Dezenformasyon ve Medya Okuryazarlığı " konusunu konuşacağız. Moderatörlüğünü proje kurucularımızdan Ali Osman KALKAN hocamızın yapacağı toplantıda Gazeteci Yazar Hüseyin KÖMÜR'ü konuk edeceğiz. Projedeki öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz. Zoom ID ve şifresi mesaj olarak gönderilecektir.

Değerli ögrencilerimiz,

2.Dönem 1. yazılı sınavları 29/03/2021 tarihi itibariyle başlayacaktır. Yazılı tarihlerini e-okul dan da takip etmeyi unutmayalım.

Mrt

1- Hayat Eve Sığar uygulaması google playstore  uygulamasından akıllı telefona yüklenerek,

2- HES yazıp  bir boşluk bırakarak TC Kimlik numarası yazılıp bir boşluk bırakarak kodun kaç gün geçerli olacağı yazılıp 2023'e SMS (Kısa Mesaj) atılarak,

3- e-devlet uygulamasına girip, arama bölümüne HES kodu yazdıktan sonra yeni HES kodu butonu tıklanarak alınabilir.