May

Ebru Hocamızın öğrencileriyle birlikte yaptığı "Sesin farklı ortamlarda iletimi " deneyi için balon, bir kap su ve flüt kullanıldı.

May

Kameraların montajını yapan Yasin hocamıza ayrıca teşekkür ediyoruz.

May

5.6.7. Sınıf deneme sınavımızı tamamladık.

May

Pano çalışmalarını okul koridorlarında öğrencilerimizin görebileceği alanlara astık. Pano çalışmalarını hazırlayan Nuran hocamıza teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuza 10 adet klavye, mouse seti gönderen İZMİR/Karabağlar Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne teşekkür ediyoruz.

May

Atık pilleri toplayarak geri dönüştürüyoruz.  Doğaya ve çevreye zarar vermiyoruz.

'"Küçük hanımlar, küçük beyler

Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı,

bir bahtının aydınlığısınız.

Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz!"

M. Kemal Atatürk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.

Nis

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen  Ölçme ve Değerlendirme Merkezleri Ortak Platformu Tanıtım toplantısına katıldık.

Nis

Emeği geçen Nuran hocamıza ve yardımcı personelimiz Mehmet abiye teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuza bilgisayar kasası gönderen İzmir/ Karabağlar Nene Hatun  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' ne teşekkür ediyoruz.