6. Sınıf öğrencilerimizin Su haftası için yaptığı Suyun Gücü kodlama çalışması

Nis

Okul koridorlarımızı yeşillendirmek için bitki ektik. Emeği geçen yardımcı personelimiz Mehmet abiye teşekkür ediyoruz.

Nis

Okul Müdürümüz Serpil CAVLAK'ın başlattığı kitap toplama kampanyası için okulumuza Nutuk kitabı gönderen Herkes İçin Kitap Vakfı' na teşekkür ediyoruz.

Nis

Öğretmenler odasındaki duyuru panosunun pano isimliğini düzenledik. Emeği geçen Huriye ve Rukiye hocamıza teşekkür ediyoruz.

Nis

Dünyayı Kurtaran Kahramanlar eTwinning projemizin Mart ayı çalışması için fidanlarımızı toprakla buluşturduk.

Nis

2021 LGS ile ilgili gerekli açıklamalar yapıldı.Bu vesileyle sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Öğrencilerimiz Wordart Web2 aracını kullanarak doğa ve çevre ile ilgili kelimelerden oluşan kelime bulutu çalışmasını hazırladı.

Nis

2021 Takvimi hazırlayarak sınıflarımıza astık.

Nis

Okulumuza 9 adet kamera gönderen Uşak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Teşekkür ediyoruz.

Nis

Dünyayı Kurtaran Kahramanlar eTwinning projemizdeki ortaklarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Yeşilay tarafından okulumuza gönderilen broşürlerin dağıtımını yaptık. Afişleri öğrencilerimizin görebileceği alanlara astık. Emeği geçen müdür yardımcımız Nuran KELEŞ'e teşekkür ediyoruz.