Mrt

Temizlik Ellerimde ve Kıpır da Kıpır afişlerini öğrencilerimizin görebileceği alanlara astık.

Mrt

Okulumuz Türkçe öğretmeni Gizem ARIKAN, 6/B sınıfı öğrencileri ile birlikte "Dönüştürüyorum" etkinliğini uyguladı. Bu etkinlik kapsamında öğrenciler kendi hazırlamış oldukları çalışma kâğıtlarına içlerinde sıfat bulunan cümleler yazdı. Daha sonra bu sıfatlar, zamirlere dönüştürüldü. Etkinliğin ardından sınıfta bulunan Türkçe köşesi düzenlendi ve yapılan çalışma bu panoda sergilendi.

Mrt

2021 yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS), 25 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilecektir. Söz konusu sınavda yer alacak kapsam doğrultusunda okullarda uygulama birlikteliğinin sağlanması amacıyla ünite/öğrenme alanı/konu kazanım dağılımlarını gösteren çizelgeler sınıf düzeylerine göre ektedir. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

5.Sınıf Kazanım Konuları için Tıklayınız...

6.Sınıf Kazanım Konuları için Tıklayınız...

7.Sınıf Kazanım Konuları için Tıklayınız...

8.Sınıf Kazanım Konuları için Tıklayınız...

Mrt

7. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla devam eden Dünyayı Kurtaran Kahramanlar Etwinning proje çalışmalarımız devam ediyor.

Mrt

Dünyayı Kurtaran Kahramanlarımız  Mart ayında dikimini yapacakları  fidanları belirledi.

Mrt

Kurucu ortak olan Okul Müdürümüz Serpil CAVLAK'ın çalışmalarını yürüttüğü Dünyayı Kurtaran Kahramanlar projesinin Mart ayı webinar toplantısı Twinspace portalından yapıldı. Geçmiş aylardaki çalışmalar değerlendirilerek Mart ayı boyunca yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı.